10/03/11

Bahasa Indonesia vs Bahasa Inggris

Salam Surgawi,

Ternyata Bahasa Indonesia lebih sederhana lho dibanding Bahasa Inggris. Mau bukti?

Cekidot, gan!


English: "Would you please care to elaborate on that statement?"
Indonesian: "MAKSUD LOH?!"

English: "The meeting will start at 9:15 AM. Please be there 15 minutes beforehand."
Indonesian: "Rapatnya jam 8!"

English: "I definitely won't make it. You guys go and have fun without me."
Indonesian: "Ntar gue nyusul."

English: "your statement is already known by everybody else".
Indonesian: BASI LO

English: "I couldn't see the necessity of this conversation".
Indonesian: GA PENTING boo

English: "I couldn't think of any idea of where to go and what to do".
Indonesian: MATI GAYA

English: "I need to tell u something unfortunately still need to be confirmed on its validity".
Indonesian: EHH..TAU GA SIH LO......(Nggosip)

English: "I coudn't imagine what else could've happen".
Indonesia: BUSET DAH !

English: "The conclusion which is not accepted".
Indonesian: CAPE DEH!

English: "pardon me"
Indonesia: HAH?

English: "I think you should not act in such an improper way".
Indonesian: PLiiiss Dech...


Salam HSG

Posted by: Kaz HSG
HSG-March 2011


PS. Ini adalah inbox pertama yang Kaz kirim setelah FB 'sembuh' dari sakit selama 2 minggu tak bisa mengirim inbox. Mudah-mudahan aja sembuh total n gak kambuh lagi.
Sedikit info. Berhubung New HSG telah dibuka dan sebagian member sudah berpindah kesana, maka dengan ini diumumkan bahwa: kita semua tetap balik ke HSG lama, tapi sebaiknya kita jangan tinggalkan New HSG. Takutnya 'penyakit' lama FB kambuh lagi, alias tidak bisa kirim2 inbox lagi, jadinya kita masih ada New HSG untuk diharapkan.
Untuk setiap cerita dari Kaz, selain diposting di inbox lagi, juga di-update di docs New HSG dan juga ada backup di Blog HSG. Jadi ada 3 tempat sekarang. Jadi tak ada lagi istilah: ketinggalan cerita.

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates